Welkom

"Briss will fix it!

BRISS-IT Solutions is een erkend en professionele specialist op het gebied van computers, computersystemen, servers, netwerken en webdesign. Onze deskundigheid en meer dan vijftien jaarlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging vormen de basis van de dienstverlening. Dit betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering. De overige diensten en producten vloeien hieruit voort. Vakkennis en persoonlijk contact met de klant en het bieden van allerlei high tech oplossingen staan hoog in het vaandel.
Daarnaast proberen wij maatschappelijk zo verantwoord mogelijk te ondernemen.

Diensten die wij u kunnen leveren

Een oplossing geleverd door BRISS-IT Solutions is één waarop je kan vertrouwen.
Bij ons bestaan er geen grote of kleine klanten, maar tevreden klanten! Ons team bestaande uit gepassioneerde vakmensen maakt graag kennis met u!

  • Web(re)-design
  • Server beheer
  • Software installatie
  • Hardware Verkoop
  • Virus Bestrijding
  • Reparatie
  • Uw draadloos netwerk installeren
  • Socialmedia training
BRISS-IT Solutions onderscheidt zich daarom door klantgerichte service, kwaliteit, professionaliteit, transparantie en een snelle service. Een jonge onderneming waar klantvriendelijkheid, transparantie en doorzettings vermogen voorop staan. De servicelevel is voor elke klant gelijk. Er bestaan bij BRISS-IT Solutions geen grote of kleine klanten, maar tevreden klanten!

Vraag hier uw offerte aan

Klanten die u voorgingen

Deze klanten zijn naar tevredenheid geholpen.

Vraag hier een offerte aan

Laat uw bericht achter

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Briss-IT Solutions, wil je een offerte opvragen of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij staan je telefonisch graag te woord. Je kunt middels ons contactformulier ook een bericht achterlaten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Maak uw keuze

           

     
* Verplichte velden

Volg ons

simplistic 2 simplistic 2 simplistic 2 simplistic 2